Wat?

Yoga op maat van jouw lichaam.
Les in kleine groepen, met aangepast materiaal ( matten, blokken ….). Lessen zijn enkel toegankelijk voor mensen die herstellen van ziekte, zijn laagdrempelig en houden rekening met individuele mogelijkheden.
In deze lessen werken we via yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, visualisaties en relaxatietechnieken aan je fysieke en mentaal herstel. De yogahoudingen werken op stabiliteit, het versterken en verspoelen van spieren, bindweefsels én gewrichten. In deze lessen neem je even de tijd om stil te staan, te verbinden met jezelf en vooral te genieten.

Wanneer?

Gratis proefles op vrijdag 18-juni 14u-15u

De data voor de volgende lessen worden in overleg met de deelnemers vastgelegd na de proefles


Door wie?

Inge Wauters is Master in de Verpleegkunde en werkt op het Departement Oncologie bij het UZ Leuven. Daarnaast is Inge ook een erkend en ervaren Yoga docent. Vanuit haar overtuiging van de kracht van yoga op het fysiek en mentaal welzijn en haar oncologische background bekwaamde ze zich enkele jaren geleden in ‘yoga 4 cancer’ bij Tari Prinster in de Verenigde Staten. Ondertussen bouwde ze al heel wat ervaring op en gaf ze les aan meerdere groepen kankerpatiënten. Samen met Studio Zuid wil ze graag meewerken aan “ Bewegen op maat van jouw lichaam !

Prijs?

Aan deze lessenreeks kan je deelnemen aan een voordeliger tarief met een

* Studio Zuid GOLD beurtenkaart – 70€ (10 lessen). Met deze kaart kan ook alle andere Studio Zuid GOLD lessen volgen.

* Voucher 35€ (5 lessen)

* Als je inschrijft via onderstaand formulier dan kan je de eerste 5 lessen gratis deelnemen.


Locatie

Studio Zuid Leuven - Frederik Lintstraat 45 – 3000 Leuven. Deze les kan ook online gevolgd worden via ZOOM.


Contacteer dit sportinitiatief