Wat?

Yoga op maat van jouw lichaam.
Les in kleine groepen, met aangepast materiaal ( matten, blokken ….). Lessen zijn enkel toegankelijk voor mensen die herstellen van ziekte, zijn laagdrempelig en houden rekening met individuele mogelijkheden.
In deze lessen werken we via yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, visualisaties en relaxatietechnieken aan je fysieke en mentaal herstel. De yogahoudingen werken op stabiliteit, het versterken en verspoelen van spieren, bindweefsels én gewrichten. In deze lessen neem je even de tijd om stil te staan, te verbinden met jezelf en vooral te genieten.

Wanneer?

Data worden later doorgegeven. Opstart na lockdown Corona - januari 2021)

1 of 2 lessen/week.

Door wie?

Inge Wauters is Master in de Verpleegkunde en werkt op het Departement Oncologie bij het UZ Leuven. Daarnaast is Inge ook een erkend en ervaren Yoga docent. Vanuit haar overtuiging van de kracht van yoga op het fysiek en mentaal welzijn en haar oncologische background bekwaamde ze zich enkele jaren geleden in ‘yoga 4 cancer’ bij Tari Prinster in de Verenigde Staten. Ondertussen bouwde ze al heel wat ervaring op en gaf ze les aan meerdere groepen kankerpatiënten. Samen met Studio Zuid wil ze graag meewerken aan “ Bewegen op maat van jouw lichaam !

Prijs?

6 euro/les

Locatie

Studio Zuid Leuven - Frederik Lintstraat 45 – 3000 Leuven. Deze les kan ook online gevolgd worden via ZOOM.


Inschrijven