Wat

Healing qigong
Qigong is een oosterse bewegings-en bewustzijnsleer. In qigong zijn er heel wat medicinale en healing vormen. Deze healing qigong is ontwikkeld door dr. Pang Ming en in China beoordeeld als best healende vorm van alle qigong vormen.

Inhoud van de lessen:

We gebruiken klanken om naar diepe ontspanning te gaan - diepe ontspanning is de voorwaarde om te regenereren. In diepe ontspanning werken we met intenties en doen we bewegingen en oefeningen die op een diep niveau doorwerken, energie laten stromen en blokkades transformeren.
Meer info zie website https://www.xanthe.be/agenda/z...

Voor wie

Voor iedereen die aan zijn gezondheid en welzijn wil werken, mensen met chronische of acute klachten, mensen met en na kanker.

Wanneer

Zie website: https://www.xanthe.be/agenda/z....

Locatie

Gallicstraat 5
3300 Tienen/Bost

Door wie?

Katrien Hendrickx startte haar praktijk Xanthe in 2005 met yoga, massage en reflexologie.
Zij was vaste lesgever yoga en relaxatie bij de Stichting tegen Kanker van 2007 tot en met eind 2018 in het Rekanto project; nu geeft zij deze gratis lessen via de Grants op Levensloop Sint-Truiden via de Stichting tegen Kanker. Zij volgde verschillende bijscholingen i.v.m. kanker.

Zij beoefent Zhi Neng Qigong sinds 2009. In juni 2014 behaalde ze haar teacher’s certificate level 1 en in januari 2017 level 2. Sinds 2014 geeft zij qigong les in haar eigen praktijk Xanthé in Tienen voor beginnelingen en vanaf 2017 voor gevorderden. Sindsdien volgde zij specialisaties en behaalde in april 2021 na een 8 maanden online training het Mingjue Gongfu teacher’s certificate (= healing qigong). In juli 2016 volgde zij een 3-weken training Zhi Neng Qigong in China en Tibet.

Prijs
• 12 euro per les, te betalen voor de reeks van 9 lessen: 108 euro

Inschrijven
Katrien Hendrickx, 0494/584952, katrien.hendrickx@scarlet.be, www.xanthe.be

Contacteer dit sportinitiatief