Actief met en na kanker.

Het is onze overtuigde missie om beweging en sport bij kanker aan te moedigen. Dankzij donaties van het LKI (Leuven Kankerinstituut), waaronder specifiek de Stichting Mitialto, kunnen we beweging en sport ook financieel toegankelijk maken voor iedereen. Via kanactief.be heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van 5 gratis lessen bij één sportinitiatief naar keuze.

Voor wie zijn de lessen?

Ieder persoon kan voor zichzelf beslissen al dan niet gebruik te maken van de 5 gratis lessen. De 5 gratis lessen zijn er specifiek voor die personen die een extra (financiele) drempel ervaren om te gaan sporten.

Hoe kan je hier gebruik van maken?

Je kan enkel gebruik maken van de gratis lessen, als je via deze website (Kanactief.be) contact opneemt met het sportinitiatief. Onder de tab ‘extern sportaanbod’ vind je de verschillende sportinitiatieven terug.

Door te klikken op een sportinitiatief zal je meer informatie kunnen lezen. Onderaan de pagina kan je het contactformulier invullen. In het contactformulier kan je aanvinken of je al dan niet gebruik wenst te maken van de gratis lessen. Als je hier gebruik van wenst te maken, zal het sportinitiatief de eerste 5 lessen niet aanrekenen.

Let op, niet elk initiatief biedt de gratis lessen aan.

Ook doneren?

Projecten zoals dit worden mogelijk gemaakt door de hulp van sponsors en giften. Wij zijn heel dankbaar dat we dit kunnen realiseren en doen dan ook graag een warme oproep voor zij die ook een steentje willen bijdragen. Wil je graag een donatie of gift doen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Alvast bedankt!

Woman 1730325 1920